Home » Nagelbehandeling » Paraffinebehandeling

Paraffinebehandeling

Handen hebben dagelijks veel te verduren door zon, wind, water en andere invloeden. Vooral als u last heeft van droge handen is een paraffinebad een aanrader. Door het nemen van een paraffinebad verbetert de bloedcirculatie, elasticiteit en structuur van de huid. De warmte van de paraffine veroorzaakt transpiratie en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid. Deze behandeling geeft u heerlijk zachte handen.
 
Het paraffinebad is bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis of winterhanden. De aandoeningen zullen uiteraard niet verdwijnen, maar de pijn zal dermate verlicht worden bij regelmatig gebruik van de paraffinebehandeling.
Paraffine kan het beste worden vergeleken met kaarsvet, dat na verwarming vloeibaar wordt. Na onderdompeling van de handen in de vloeibare paraffine, worden deze gewikkeld in plastic en daarna in een warmte-isolerende handschoen gedaan. Na ongeveer 15 minuten kan de paraffine verwijderd worden en worden uw handen ingemasseerd met vochtregulerende creme.
 
Als u kiest voor een paraffinebehandeling dan worden uw handen volledig verzorgd! Wel dient u ver van te voren aan te geven dat u gebruik wilt maken van een paraffinebehandeling, aangezien de paraffine 2,5 uur nodig heeft om te verwarmen.