BIAB

BIAB nagels. Je hebt er wellicht wel eens van gehoord. Of je het nu op internet voorbij hebt zien komen, of bij die ene vriendin die er nu over opschept; BIAB is overal. Logisch dat je meer wilt weten over wat het precies is en wellicht nog belangrijker, wat jij er aan hebt!

BIAB is een afkorting van ‘Builder In A Bottle’, bouwer in een flesje dus. Bij een BIAB behandeling worden namelijk meerdere stevige lagen op de nagel aangebracht. De naam ‘Builder In A Bottle’ moet je dus ook niet te letterlijk zien, want er wordt uiteraard niets IN een flesje gebouwd, maar op jouw nagel.


Door het steeds toevoegen van een laag worden je nagels bij een BIAB behandeling heel erg sterk. Hierdoor is de kans dat jouw nagels zullen gaan breken of scheuren zeer klein. Daarnaast is het product heel erg flexibel waardoor wij bij het aanbrengen de vorm van jouw natuurlijke nagel kunnen volgen. Hierdoor verschillen BIAB nagels dus al veel wanneer je ze vergelijkt met kunstnagels van acryl. BIAB is net zo sterk, maar dunner, waardoor het resultaat er veel natuurlijker uitziet. Een ander verschil met kunstnagels is dat je natuurlijke nagels kunnen beschadigen wanneer je jouw kunstnagels breekt. Omdat BIAB zo ontzettend sterk is, is de kans op breken zeer klein.

Ook moeten we nog iets kwijt over een zeer bijzondere eigenschap van BIAB nagels; Door de unieke formule van het product krijgen jouw nagels namelijk ruim de kans om te groeien. Hierdoor is een BIAB behandeling voor iedereen geschikt. Zelfs als je hele korte nagels hebt of een nagelbijter bent.

Voor het gemak zetten we alle voordelen van BIAB nagels nog een keer op een rijtje voor je:

  1. Enorm sterke nagels
  2. Veel kleinere kans op breken en scheuren
  3. Een zeer natuurlijk resultaat
  4. Bij elke BIAB behandeling worden je nagels sterker
  5. Dunner en natuurlijker resultaat dan met acryl
  6. Zeer mooie glans
  7. Zeer geschikt wanneer je nagelbijter bent
  8. Ruime keuze uit kleuren (BIAB is namelijk ook te combineren met gelpolish)
  9. Stimuleert het doorgroeien van de natuurlijke nagels.

Wilt u ook de voordelen ervaren van super stevige nagels, die niet afknappen zodra ze groeien en die er ook nog eens mooi verzorgd uitzien? Maak dan snel een afspraak, want wij kunnen u helpen!

Let op: Lisette's Salon zet alleen kunstnagels bij vrouwen ouder dan 17 jaar.