Home » Nagelbehandeling » Nagelbijters Arrangement

Nagelbijters Arrangement Acryl of Mani-Q

Bent u een nagelbijter, maar u wilt graag mooie verzorgde nagels? Laat mij u helpen.

In overleg met u maken we een programma voor 5 a 6 weken. In deze periode zal ik u helpen om mooie nagels te krijgen. Bedenk wel dat dit een opstap is naar mooie nagels voor lange tijd.

 

Het arrangement ziet er als volgt uit:

 

Week 1:

Bij nagelbijters wordt de eerste set altijd in de 'naturel look' gezet. Wanneer u kiest voor acrylnagels (en als de nagels dit toelaten) wordt er een sjabloon onder de nagels aangebracht en met een naturel acryl wordt de nagel (minimaal) verlengd en verstevigd. (Nagelbijters hebben vaak een kort nagelbed en zijn geen lange nagels gewend. Daarom kan het nagelbed maar iets verlengd worden. Het zou een teleurstelling worden, wanneer de acrylnagels zouden scheuren of afbreken, omdat u het gewoonweg niet gewend bent om lange nagels te hebben. Het beste is, om er geleidelijk aan te wennen).

De acrylnagels worden netjes in vorm gevijld en afgelakt met een hoogglans topcoat.

Mocht er geen mogelijkheid zijn voor het aanbrengen van een sjabloon of wilt u liever geen acrylnagels, dan kan er gekozen worden voor Mani-Q. Dit is een Gellak van het merk Young Nails. Deze zal in de kleur Beige 102 worden aangebracht, een mooie naturel kleur.

 

Week 2:

In deze week vindt er een controle plaats. Hierbij zullen eventuele breuken hersteld worden. Ook zullen de nagels weer netjes op lengte worden gevijld.

 

Week 3:

Nagels die altijd afgebeten worden, hebben de neiging sneller te groeien. Daarom zal er in deze week een eerste opvul-behandeling plaatsvinden. U mag zelf bepalen of dit acryl of Mani-Q wordt.

 

Week 5/6:

In deze week zal er weer een opvulbehandeling plaatsvinden. Nu kunt u ook kiezen voor acrylnagels french-manicure (witte rand), mits de lengte van de nagels dit toelaat. Wanneer u kiest voor Mani-Q kan er worden gekozen voor elke kleur lak die in de salon verkrijgbaar is.

 

Extra's:

Zeker voor nagelbijters is het van groot belang om de nagelriemen soepel te maken en te houden. Daarom is in dit arrangement een flesje nagelriemolie begrepen.

Met deze nagelriemolie dient u tweemaal per dag de nagelriemen in te smeren. Bij voorkeur 's-ochtends en 's-avonds.

 

In het arrangement is inbegrepen:

* een nieuwe set nagels

* controle na 1 week

* twee opvulbehandelingen

* 1 flesje nagelriemolie

 

 

Als u gebruik maakt van het arrangement betaalt u:

 

€ 125,-