Nagelbijters Arrangement

Bent u een nagelbijter, maar u wilt graag mooie verzorgde nagels en graag van het nagelbijten afkomen? Laat mij u helpen.

In overleg met u maken we een programma voor 5 a 6 weken. In deze periode zal ik u helpen om mooie nagels te krijgen. Bedenk wel dat dit een opstap is naar mooie nagels en geen garantie voor de lange termijn. Mocht u besluiten na het arrangement niet verder te gaan met kunstnagels, dan kan het zijn dat u weer terugvalt in het nagelbijten.

Het arrangement ziet er als volgt uit:

Week 1:
Bij nagelbijters wordt de eerste set altijd in de 'naturel look' gezet. Zodoende valt het niet zo op als je nagels snel groeien en er dus uitgroei ontstaat. Er kan gekozen worden voor Maniq Fibergel, Florence Rubberbase of Loveness Brush on Fiber, dit zijn allemaal BIAB-behandelingen. Al deze gels zijn zeer verstevigende gels en zitten in een flesje. Deze gels zijn al voorzien van kleur, maar mocht u toch een andere naturelle kleur willen, dan kan dat. De ManiQ Beige 102 is een gelpolish van het merk Young Nails en is uitermate geschikt voor de naturelle look en tevens een dekkende kleur waar u niet meer doorheen kunt kijken.
Met deze gels worden dan uw nagels verstevigd, waardoor het moeilijk bijten is en ze daardoor de kans krijgen om te groeien. Uw nagels zullen wel de lengte van dat moment houden, maar die zullen snel gaan groeien.

Week 2:
In deze week vindt er een controle plaats. Hierbij zullen eventuele breuken of scheurtjes hersteld worden. Ook zullen de nagels weer netjes op lengte worden gevijld.

Week 3:
Nagels die altijd afgebeten worden, hebben de neiging sneller te groeien. Daarom zal er in deze week een eerste nabehandeling plaatsvinden. Eerst halen we de oude set van uw nagels, behandelen uw nagelriemen en zetten er weer een compleet nieuwe set op. U mag zelf bepalen of dit ManiQ Fibergel, Florence Rubberbase of Loveness Brush on wordt, al dan niet in combinatie met een kleurtje.

Week 5/6:
In deze week zal er de laatste nabehandeling plaatsvinden. Ook dit keer halen we alles weer van uw nagels en behandelen uw nagelriemen. Vervolgens zetten we er een nieuweset op. Nu kunt u kiezen voor elke kleur lak die in de salon verkrijgbaar is, al dan niet met BIAB eronder. Dit zullen we te zijner tijd bespreken en gezamenlijk een besluit over nemen, wat het beste is voor uw nagels.

Extra's:
Zeker voor nagelbijters is het van groot belang om de nagelriemen soepel te maken en te houden. Daarom is in dit arrangement een flesje nagelriemolie inbegrepen.
Met deze nagelriemolie dient u tweemaal per dag de nagelriemen in te smeren. Bij voorkeur 's-ochtends en 's-avonds.


In het arrangement is inbegrepen:

  • een nieuwe set BIAB-nagels (ManiQ Fibergel, Florence Rubberbase of Loveness Brush on Fiber)
  • controle na 1 week en eventuele herstelwerkzaamheden
  • twee nabehandelingen (ManiQ Fibergel, Florence Rubberbase of Loveness Brush on Fiber, eventueel met gelpolish)
  • 1 flesje nagelriemolie

Als u gebruik maakt van het arrangement betaalt u: €145,-

Klik hier als u onze prijslijst wilt bekijken.

Let op: Lisette's Salon zet alleen kunstnagels bij vrouwen ouder dan 17 jaar.

Lisette's Salon | Beemd 23 | 7621 GE Borne | 06-42421119