ManiQ / Gelpolish

Nagels die wekenlang voorzien zijn van een mooie kleur zonder tussendoor bij te moeten lakken? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Met 'gelpolish/gellak' verzeker je jezelf van nagels met een mooie kleur die wel 3 tot 5 weken mooi blijft zitten.

U heeft de naam 'gelpolish/gellak' vast wel eens voorbij zien komen op internet, tv, of bij een vriendin die haar nagels wel eens heeft laten doen bij een nagelsalon. U weet dan ook dat 'gelpolish/gellak' net iets anders is dan gewone nagellak. 'Gelpolish/gellak' is een lak die onder een LED- of UV-lamp moet uitharden. Deze lamp zorgt ervoor dat de prachtig glanzende lak harder is, waardoor ze minder snel scheuren of breken. De 'gelpolish/gellak' wordt in meerdere lagen aangebracht, voor een prachtig resultaat!

In onze salon maken wij gebruik van ManiQ van Young Nails of de gelpolish van Florence Nails. Hier hebben wij de mooiste resultaten mee geboekt en staan dan ook garant voor het langdurig plezier hebben van uw nagels.

ManiQ of de gelpolish van Florence Nails is uitermate geschikt als u geen acrylnagels wilt of mag, maar wel uw eigen nagels wilt verstevigen. Voor nagelbijters is een 'gelpolish/gellak' uitermate geschikt, omdat de nagelversteviging de nagels vrijwel 'onbijtbaar' maken. Wilt u liever nog steviger nagels, lijkend op acryl, dan raden wij u aan gebruik te maken van onze BIAB-behandeling.

Ook voor mannelijke nagelbijters is dit geschikt! De nagels worden dan transparant en mat afgewerkt zodat niemand kan zien dat uw nagels "gelakt" zijn. Tevens bieden wij een nagelbijters-arrangement aan, als u graag wat meer controle en begeleiding wilt om van uw nagelbijten af te komen.

Wilt u eens iets speciaals, zoals handgeschilderde nailart, of een stempel of glitter op één of meerdere nagels? Dat kan! In de salon zijn tal van voorbeelden te vinden of als u zelf ideeën heeft, kan dit in overleg (tegen meerprijs) op uw nagels aangebracht worden.

Wilt u ook de voordelen ervaren van mooi gelakte, verstevigde nagels? Maak dan snel een afspraak, want wij kunnen u helpen!

Voor nagels die wij al gezet hebben en voor het opdoen van ideeën, kunt u een kijkje nemen op onze fotopagina.
Klik hier als u onze prijslijst wilt bekijken.

Let op: Lisette's Salon zet alleen kunstnagels bij vrouwen ouder dan 17 jaar.

Lisette's Salon | Beemd 23 | 7621 GE Borne | 06-42421119