Over ons

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Lisette en ik ben al ruim 12 jaar de trotse eigenaar van Lisette's Salon in Borne. Ik ben 35 jaar en gelukkig getrouwd met mijn man Tom. Samen hebben we een geweldige zoon; Sam van 9 jaar. Tevens hebben we een onwijs lieve oude lobbes in huis, genaamd Milo.

Wanneer ik niet aan het werk ben in de salon, houd ik ervan om lekker tijd met mijn gezin door te brengen en kan ik ervan genieten om te wandelen met Milo. Elke dag sta ik met veel plezier klaar voor mijn klanten om hen weer te voorzien van mooie nagels.

Voordat ik mijn eigen salon startte, heb ik de cursus gevolgd voor allround nagelstyliste en van daaruit heb ik toegewerkt naar een eigen nagelsalon. De salon zit aan huis, waardoor het van alle gemakken is voorzien.
Bij mij in de salon staat hygiëne voorop! Ik maak gebruik van een professionele nageltafel met een stof- en geurafzuiging met speciale koolstoffilter. Hierdoor heeft u geen last van stof dat rond dwarrelt of nare geuren, omdat dit gewoonweg de kans niet krijgt. Daarnaast heeft elke vaste klant haar eigen bakje met vijlen, zodat een goede hygiëne gegarandeerd is. De instrumenten die ik gebruik tijdens de behandelingen worden ook zorgvuldig gedesinfecteerd.

Lisette's Salon is gespecialiseerd in het bieden van verstevigende nagelbehandelingen voor de natuurlijke nagels, zoals BIAB en gelpolish/gellak. Dit neemt niet weg, dat ik, mocht dit nodig zijn, een nagel kan verlengen met acryl of fibergel, wanneer deze is (in)gescheurd of afgeknapt.
In de salon werk ik met de merken Young Nails, Florence Nails en LoveNess.

Sinds kort mag Lisette's Salon zich de beste nagelstudio van Borne noemen, nadat wij hebben meegedaan aan de Nagelstudio Awards! Lees hier meer.

Voor specifieke informatie over de behandelingen kunt u via het menu doorklikken naar onze nagelbehandelingen.

Graag tot ziens bij Lisette's Salon!

 

Lisette's Salon | Beemd 23 | 7621 GE Borne | 06-42421119