Home » Lisette's Salon

Over Lisette's Salon

Lisette's Salon bestaat sinds 1 april 2011. Voordat ik mijn eigen salon startte, heb ik de cursus gevolgd voor allround nagelstyliste en van daaruit heb ik toegewerkt naar een eigen nagelsalon. De salon zit aan huis, waardoor het van alle gemakken is voorzien.

Bij mij in de salon staat hygiëne voorop! Ik zal daarom ook altijd met schone voorwerpen werken. Tevens maak ik gebruik van een professionele nageltafel met een stofafzuiger erin. Ook heb ik een aparte geurafzuiger die de nare geur van de acrylvloeistof wegneemt en schone lucht weer de ruimte in blaast.

Wanneer u bij mij komt, zal ik eerst een aantal dingen met u willen doornemen, zodat ik een beeld van u krijg. U kunt hierbij denken aan onderwerpen als: bekend/onbekend met kunstnagels, allergieën, medicijngebruik en zwangerschap. Al deze onderwerpen zullen worden besproken, zodat u en ik niet voor verrassingen komen te staan. Medicijngebruik en zwangerschap kunnen namelijk van invloed zijn op de hechting van het product. De hormoonhuishouding veranderd dan geregeld en dit kan ervoor zorgen dat de kunstnagels dan niet goed kunnen hechten. Tevens kan ik u van goed advies voorzien, mochten er onderwerpen aan de orde komen, waar u zich op dat moment geen raad mee weet.

In mijn salon werk ik met de merken Young Nails, Lomasi en SpaRitual. Deze lijnen zijn dierproefvrij en er zitten geen schadelijke stoffen in voor de huid of de nagels.

Heeft u vragen over onze behandelingen, of wilt u gelijk een afspraak maken? Dat kan via ons online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Graag tot ziens in de salon!