Reparatie van de nagel met acryl

Is er bij u een nagel (in)gescheurd of afgeknapt? Aii.. dat kan vreselijk pijn doen of gevoelig zijn! Gelukkig is dit gemakkelijk te herstellen door gebruik te maken van acryl. De nagel die is (in)gescheurd of afgeknapt zal hersteld worden in lengte, zodat er amper onderscheid is tussen uw eigen nagels en de herstelde nagel. De nagel voelt daarna weer stevig aan en vaak is de gevoeligheid of pijn dermate verminderd, dan wel verdwenen. Na het opbrengen van acryl kan er afgelakt worden met een gelpolish, mocht dit de wens zijn.

Wat is Acryl
De toepassing van acryl is het verlengen en verstevigen van de nagels. De acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletje. Dit acrylbolletje wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hardt door de blootstelling aan de lucht vanzelf uit. Na het uitharden zal de nagel in vorm gevijld worden en afgelakt. 

Tips voor de verzorging van acrylnagels

  • Gebruik handschoenen als je gaat schoonmaken met bijtende middelen zoals ammonia, spiritus en antikalk middeltjes om te voorkomen dat de acrylnagels oplossen en loslaten.
  • Gebruik nagellak remover zonder aceton, dit lost namelijk acryl op.
  • Laat kunstnagels altijd door de nagelstyliste verwijderen zodat je ook na je kunstnagels mooie nagels behoudt.

Klik hier als u onze prijslijst wilt bekijken.

Let op: Lisette's Salon zet alleen acrylnagels bij vrouwen ouder dan 17 jaar.

Lisette's Salon | Beemd 23 | 7621 GE Borne | 06-42421119